torsdag 9 maj 2024

Sent vaknar makthavarna


Vad vi har försökt få hjälp emot snabb-avlad brotts-import i Umeå! Ingen har velat göra något. Jag har vänt mig till skola, hyresvärd, kommun, polis.. 
Man bara polerar och låter dyngan gro.
Hyresvärden blockhyr dessutom, till problemkällan! När något händer, är det inte lockande med polis. De läcker bevisligen som såll!! Kommunens utemiljö, med växel i Ö-vik, skrattar igenkännande och medlidsamt. Vi får fundera ut egna brottsförebyggande åtgärder. Sluta vara så naiva!!

Det gick att få bort skolpersonalen.
"Vi som bor intill --------skolan, vore tacksamma ifall vi slapp utgöra den omdömeslösa skolpersonalens rökruta! Elever har sina sovrum och kök här.. Vi ser dagligen och hör av och till sådant vi inte borde höra, av er personal. Antingen kan den snabbt svälja nikotinet koncentrerat, eller så får ni ordna tillbaka en egen rök-kuvös för skvaller! Det räcker så bra, om vi fortsatt måste stå ut med gängrekryteringen runt skolan. Det förhöjer inte, att ha horderna av okontrollerade ungar, som trakasserar i området. Det är inte hälsosamt."

Kort efteråt poddar polisen, om rekryterade 9-åringar. Något man länge blundat inför. Jag har lyft ut yngre odågor, som rekat mitt hem.

Nu blir det åter att försöka få stopp på deras föräldrar, som kör bil på gångbanorna.. En vallgrav med pålverk, är beprövat och enkelt. Värden måste ta ansvar, och måna om de kvarvarande skötsamma hyresgästerna. Polis är informerad, igen.. Lät ledsen, uppgiven och bedrövad.

Precis varit på väg att bli påkörd av muslim-mamman intill, då hon kommer körande in på gården med försumligt o-bältade ungar i bilen, på gångbanan intill skolan. En felparkerad el-sparkcykel räddar mig ironiskt nog, men ändrar inte hennes felbeteende. Hon ringer sin trippeldömde gubbe, till att flytta elsparkcykeln och kryssar kallt vidare in på gården. Nu blev jag istället hotad av mannen, som nyss lämnat fängelse... väldigt informativ och fetgymmad! Mitt plit-utseende anses tydligen för osympatiskt, av en brottsdömd. Tur att jag är van, sedan barndomen. Då hette skyddslingarna sverigefinnar, socialfall som luktade fylla samt prostitution. Ljuden var av misshandel. Polis och Soc. samtalande om vem som skulle sätta på mor/ dotter.

Myndigheter idag borde ta ungarna, passen och bilen. Sedan utvisning! Kastrering skulle ha minskat problemökningen globalt och stridsviljan deras. Man gör det redan på oönskade djur. För att lindra deras libido. Inte ett straff m.a.o..

Här sprider vi istället ut "lupinerna", och gödslar skiten! Det är så att man tappar andningen och sömnen. Barn, gamla och skira vågar inte vara ute på gården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar