lördag 9 november 2013

I saknaden av tvåbent

Så här i höstmörkret, när det är grusigt, blött, kallt och som gjort för att tända några stearinljus och bara mysa ihop - då saknar jag verkligen en viss go kvinna att dela det med! Det går inte att komma ifrån?
När man redan som treåring haft funderingar på hur det skulle fungera att ha familj? Och så blir det inget? Suck! Saknar det där goa. Är visserligen fint att mötas av ett par vänligt förväntansfulla bruna ögon på morgonen, men kanske för ngt. mer än en första kisse-sväng där ute? -Puss på sig, husse!

  Bra karl reder sig själv, heter det. Är man sysselsatt nog, finns ingen tid till mycket eftertanke. Bara att hålla ångan uppe m.a.o.! Hoppas att någon omdömeslös, skall hitta en?

200mm Mazda touring, skuren för 1:8 buggy
Bytte nyss bort min lilla GT Performer, mot en dialyskompressor. För att så åter få liv i airbrush-sprutan! Har inte blivit mycket kört, sedan jag lurades med i metanol-träsket. Ena gubben sålde snart sin bil, nästa gick och skilde sig, tredje (och vållande) har fullt upp ändå. Så här blir tid över, att skära ut ett och annat mönster. I väntan på start!

  Något senare: Härliga träffar med gråhunds-Klara och schnauzer-Grimm. Det blev slagg-rensande "gatlopp" mellan tornet och dagis! Synd bara, att vattenpölarna inte gick att dricka ur på morgonen.. snabbt förbi hem till vattenskålen och så ut för återträff med shilo-Ulrik på badet. Doftar gräs om hela kroppen! Lapphunds-Billbo väntar till natt-ronden..


Gula fönster, eller rosa rand överst på framrutan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar