onsdag 20 november 2013

Tänd lyset, Televinken!

Varför denna slapphänta hantering av det uppväxande släktet? Av befolkningen i allmänhet? Tror man att det blir billigare och enklare, för att man låter problemen växa sig fler och större? Medan man blundar på ett PK vis.

Tänd lyset, håll dig på rätt sida!
Vi behöver inte gå in på freds-situationen vi importerar. Vi kan hålla oss i trafiken igen. Dessa provocerande häng-arslen som täpper till vägen för våra äldre kvinnor? Men inte får man dra ner byxorna på de 30-åriga snorungarna inte! DET blir sexuellt ofredande..

Men flytta på sig då! Innan jag häller kaffet i klykan. Det är inte bara prison-bitch-modet som uppför sig illa. Vi har de curlande fotbolls-ledarna, som tjattrande vaggar fram över hela cykelbanan med sina skrikande toster utspridda överallt. Innan de högljutt invaderar tomt-gräsmattorna, ägande sin genväg till logimentet. Varför inte ta tillfället i akt, och få pli på unghopen? När inte föräldrar, lärare eller polis har ngt. anseende längre.

LED arbetslampa
Nu är det sen-höst och en lögn till vinter. Becksvart ute, sandigt och halkigt om vart annat. Då kommer
yr-hjärnorna gående eller cyklande på fel sida, i sina svarta kläder, och helt utan både lysen och reflexer. -Sådant skall inte behöva belasta omgivningen vid olycka! Inte ekonomiskt, och inte heller ansvarsmässigt!

Böter på cykel
Lysen-och-reflexer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar