onsdag 16 april 2014

Sen hemkomst från middag

Varit en underbar dag (igår). Fint promenadväder, lugnt tempo hemma och bortbjuden på en kalasmiddag hos D!
Blev kryddig sallad, pasta och baconrullad kyckling. Efterrätten bestod av hemlagade glassbakelser. Många bra samtalsämnen i vanlig ordning och underbart sällskap.

Under tiden vann Skellefteå första finalmatchen för i år, med 3-0 mot Färjestad! Börjar ju bra, för en repris på förra året.

Visst ja.. Fortfarande samma dag (idag), och jag hinner få trevligt kaffe-besök ute på bron! Joffis lek-kompis på 43 kg, och hans matte. Härligt att se, hur hannarna fortfarande kommer bra överens. Trots nytt långt uppehåll, och Joffis nyvunna självförtroende! Blåser lite kallt kring koppen.
Efter lek-timmen med brottning och piruetter, kutar Joffi av sig via Å-hem, Maxi, centrum och vidare hem igen. Ligger nu nöjd på golvet. Kanelbullarna  doftar färdiga, ifrån ugnen.

Flikar in torsdag också: Delade lunch med tio hundar idag.. Vi har fått tre nya i samma uppgång. Två eurasier, och en tollaremix? I sällskap med en rottis-dobermann. Så kom tre settrar förbi, en polsk vinthundsbyracka, ytterligare två tollare, en papillonmix och en pudelfröken på håll.. Vi är nog samtidigt uppe i 15 hundar igen, på enbart ena gården? Knappt att det märks av, då de till skillnad från katter hålls under uppsikt! Konstaterade att det är skönt med en snål värd: 
Det finns inget att krocka med, inne på vår gård! Är bara att springa runt..  På tal om möten, så vinner SAIK fortfarande! 6 mot 2 :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar