lördag 5 april 2014

Ny månad, och ännu en vecka.

Klarade mig i stort sett förbi årets 1:a April-skämt, med värdigheten i behåll. Vaggades för en stund in, i förklaringen till varför returmarknaderna blivit så dyra.. Att det var maffia inblandat! :) Tja, dyrt har det i alla fall blivit.


Har sett första igelkotten för i år. Stor och präktig gick den där, barfota över snön. Kan inte vara lätt för dem nu?  

Lilleman går lös, endast med vissa påminnelser vid hundmöten. Han vänder inte envist tillbaka, till egna intressen. (Vilket gamlingen skulle ha gjort.) Belönades därför med fri lekstund och en Billbo. -Denne är en äkta Bagger, med hår under fötterna!

Sammanfattningsvis riktiga mys-dagar för gubbarna två. 
Cykeldelar från Jula, grisknorr från Loboo och varmkorv från BT! En hel massa hopp & spring i kroppen, avrundat med aktivitetsboll, sol, fika och delade luncher ute på gården. Följt av ljudliga drömmar, inne på golvet. Det kan väl vara värt, att hämta en tugg-pinne för? 
Får nya hundgrannar: ett par eurasier i samma hus. Hussen tyckte lillen var väluppfostrad, och lydig! 
-Jämfört med sina egna troll då. 

Självklart kan tillvaron inte bara vara bra i solskenet, med unga som avklätt bänkar sig längs väggarna! Nacken och kylan måste också göra sig påminda, lagom till helgen. Höger sida fastnar, efter att skrot i bröstryggen kommit loss. Amputation? Har bara att varva värme o vila, så att helgens aktiviteter klaras av!
Träffas, äta gott, umgås och mysa till det rejält! Det går dessutom fortsatt bra för SAIK, i SHL. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar