onsdag 4 mars 2015

Rent hus!

Tror inte att man kan anklaga vår familj för så stor överkonsumtion? Skulle kanske vara på glass och cykeldelar då! Vi brukar lappa vår byxa och laga vår söm, så gott det går. Ingen anledning att se slasig ut!
Nu har dock dammsugaren tappat sugen. Dags att söka en ersättare. Två års garanti är det på det mesta. Frågan är, om man kanske vill kunna få ut fler år än så, och om det då kan motivera ett högre pris? Att samtidigt få tillgång till påsar och tillbehör, en god tid framöver.
Det blir aldrig mera en Elektrolux i släkten. De brände sina broar, medan de sålde sig vid dörren! Kvar finns Volta, (Hugin), Bosch, Siemens och ett antal små okända. TV-reklamen säger: Bosch, till tigrar. Bosch har även jag, till hunden. Det har funkat bra i drygt femton år. Hugin syns inte längre till lokalt. Återstår att kika på Watt och dB? Låga dB innebär höga priser. Moder får stå ut med lite ljud, i en skönare ton!
Åter en knubbig svart som suger.  Bosch



I övrigt? Läser hund-trådarna, om att vilja ha lortiga hundar gratis på sätena, och förstår varför det inte funnits fler kvinnliga ledare! Kackel, mer idioti och spott. Makeup, politisk korrekthet och inkvotering, kommer att stjälpa mänskligheten.
Då har jag inte sagt för mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar