onsdag 25 mars 2015

Sverige var ett rikt land

Löven vill slakta det (före valet) fredade ROT-avdraget för privatpersoner i redan ansträngd glesbygd, och istället dela ut det till nybyggen av små hyresrätter i storstäder. Det låter väl bra, för tillväxten i hela landet? Kanske får nu t.ex. svenska PEAB slutföra ingångna avtal, innan fler bulgarer fimpar loss till lyxpris? Hör hur krösusarna skrockar nöjt.. Ack-ack-Akelius!

De riktigt stora ägorna, får behålla sina skattelättnader, medan de mindre finansierar. Vi har idag 16% desperata Sverige-demokrater, och 13% nyare invandrare. Den ena gruppen får man inte ta hänsyn till. Den andra kräver, efter fler ungdomsgårdar/ större skolor/ uppbyggnadsgarantier på sina lokaler, nu även enkom åldringsvård! Det medan våra gamlingar har fått sitta och svälta bort, på sönder-kryddad och rinnande frost-potatis. Fastsurrade i rullstol inomhus, utan rehabilitering eller koll på tabletter. Bland arbetsskygga lakan, som inte klarar av svenska ännu? På nyheterna pratas det villainbrott, sprängningar, trippelmord och bråk på förläggningar, och annat trevligt berikande utifrån. Här tillhör droguppgörelser och knivdåd den nya boende-vardagen. "Det är bara inom gruppen". Skolorna fylls med omvänd rasism. Terrorhotet blir inte mindre, för att bomben sitter i knäet?

Det har gått brant utför, sedan man började "mesa" till det inom politiken och valde att nedrusta. Borta är det propra, respektingivande. Efter bög-lobbyn har vi bara ett kjolklätt  ledord, och en massa katastrofer som bestämmer! Ok, det var väl männens fel. Uppfostrade av idel kvinnor. Vi släppte in trollen (kvinnorna)! Plötsligt blev figur och hårfärg samt dekolletage på Nobel-middagen viktigare, än slutresultatet. "Jag har vinkat i TV!"

Känner ni blåsten? Det är twitterstormen emot Margot.. En rondellhund är söt, vid jämförelse! Undrar vad kostnaderna blir, för säkerhetspådraget den här gången? Kungens Saudi-resa blev åtminstone avblåst. Klumpigt!
27/3, Löven inför besöket i Kina: Nu skall vi inte åka ut och fördöma andra länder... Kina är plötsligt ingen diktatur. De är världsekonomin? Det har inte gått en vecka, sedan det var fritt fram att attackera islam. :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar