söndag 29 december 2019

Ökad terror förutspås inför 20-talet

Morgon-nyheterna när de är som bäst. Vintern stoppar busstrafiken längs våra stora vägar och TV4´s GW spår fortsatt mer terror framöver. Varför skall man ifrågasätta det? Min hyresvärd tjänar pengar på skiten! Vi betalar. Igår small det regelbundet hela kvällen, långt före det tillståndsansökta (?) "tolvslaget". Antar att skolbarnen måste ha hunnit få skägg, då det är åldersgräns på pyroteknik.
Antagligen samma kniv-viftande klientel, som modigt och högljutt slåss mot latrin-tunnan de fyllt med tombuteljer och pizza-kartonger. Söderut vänds raketerna mot blåljuspersonal.

Risken är, att någon annan snart får nog! Vi vill inte sitta bakom filt-täckta fönster, med TV-ljudet högt uppskruvat. Vi kanske vill kunna gå ifred, runt kvarteren.


Räkningarna är betalda och korsorden är lösta. Det borde få rulla på helt lugnt, trots att trafiken står miljövänligt stilla i dikena.
Golven är redan torkade, duschen ur-stigen och hunden har tröttnat på gossi-goss. I det läget skall man betala höjda kostnader, för en avtagande vård. Läkare med köpta licenser. TV-underhållningen består av öst-stats-maffia som "stjärna på slottet". Inte behöver denne återställa stöldgods, innan han blir hyllad! Brott lönar sig i Sverige. Se på våra politiker.

Var annan timme droppar jag kortison i vänster-ögat. Läget har blivit 70% bättre, men utsikten är den jag beskrivit.. Glatt, i underkylt regn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar