onsdag 1 juli 2020

Det finns de som är värre

Efter att Trump  skyllt Coronan på Kina, som inte räds någon i vare sig ekonomi eller Hong Kong-demonstrationer, har USA tydligen köpt upp merparten av tillgänglig medicin för Corona-sjuka! Amerika skulle ju göras stort igen..
Det kan behövas, när en ny form av svininfluensa snart besöker grill-köken!

Vi har lärt oss leva under dessa galna maktinnehavare, samtidigt som vi vägrar att tro något gott om vanliga medmänniskor. Vi har blivit sjukligt lätt-kränkta och misstänksamma. Missar helheter, om vi kan hugga på det lilla. Det lilla väntas dock få ett rekordår i år, i form av fästingar! Borde kanske vaccinera oss, i större utsträckning? Bli mera tåliga. Glada..

5280 människor har dött hittills i Sverige, av påstådd Corona. Osagt hur många gamla som getts palliativ "vård" i bara farten.. Lätta jobb.
Redan statsminister Göran Pärsson ville se att "köttberget" minskade i betydelse!  -Man får lösa det i "andra änden"?  (TV-intervju)
Så startades hetsjakt mot sjukskrivna, och han kom över arbetarrörelsens lantegendom, för egna sköna EU-bidrag. Styret lämnades taktiskt över till högern.

Antalet smittade i kommunerna intresserar. Är det tätare sammanhållning, eller pendling som höjer andelen smittade?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar