onsdag 26 oktober 2022

Ett makligt tempo

Med extra hundar att gå ut med, blir det ingen rörelse. Tisdagen var fin, men begränsades till slö-tv, dubbla hundturer och att rädda grannen från att köpa en psykstörd nakenhunds-tik från Catrin.. Alice, totalt förstörd i underbetts-huvudet.


På onsdag ligger morgon-isen kvar längre. Det hinns med en snabb sväng till ÖoB, mellan Lizzys rastningar. Kvällsnöjet i tvättstugan.. medan andra reser omkring. Eller stjäl nycklar hos Rikshem.

Räkningarna betalda på torsdag, och en lämnad slant på kontot, innan lönen kommit! Rätt skönt. Lizzy får sina turer  och det blir långsamtal ute, med Rebecka. Under tiden håller både skata och ekorre oss sällskap! Mysig stund.

Lizzy och Myzan-promenad på fredag. Är disigt och kallt ute. Duger bra med korsord framför dumburken! Onyttigt många tosca-bullar inmundigade.. aj-aj.


Lizzy blev kvar över natten och helgen. Lördagen tillbringades därför i husarrest, med film och på gården. Dacapo på söndag, med kidnappad lånecykel från Rebecka! Den städas av, innan bromsjustering samt byte av handtag. Tycker att de poppar rätt bra?


Gissa om måndagen var skön, då jag och egna hunden äntligen kunde komma oss ut på cykeltur! Den nöjda minen, då vi svängde ut från gården.. Köpte mamma en ny två-tonig ringklocka, till vintercykeln. Monterades innan sommar- och vinter- hoj bytte plats. Vid lunch hade vi sällskap av sidensvansar! De lyckades hitta några kvarlämnade rönnbär.  Jea återkom från Anki på kvällen. Dubbad.

Tisdag var regnvåt, men rymde torrbollar och LED-köp på Jula, besök på Rusta samt Ikea-lunch, efter Myzan- promenaden. Många kortpartier blev det..

Ja, ungefär så. Vinkade av Jea idag och återgår till cykelpysslet och gamla SF-matine'er. Kedjan smord. Endast eker- och växel-justering återstår. Någon dag till, så kanske även jag fått på bilens vinterhjul? Dem är det ingen som hjälper mig med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar