söndag 2 oktober 2022

En väldig massa "ogjort"!

 Måndagen gick vi fram försiktigt, dåliga i magen och utan sömn. Cyklade hem tuggpinnar, för att där genom tömma systemet snabbare. 

Samma sak på tisdagen igen. En sväng förbi sjukliga och trassliga bekanta, från förr. Det räcker till, där det hamnar. Rune hade beställt på en burk Autosol från Jula. Väl hemma igen, monterades svart gelsadel på vintercykeln. Ser lite mer anonymt ut. Nyfräscht.


Den där OBH bakmaskinen var det bara skräp med! Man vill ju ha bakat bröd, inte hård deg! Efter lunch fylldes kärran med stugfärg, innan hemfärd. Kom nästan hem, då det blev att hjälpa Gusten att ladda bilbatteri i SAAB 9,-5:an.


På torsdag gjordes den mest oengagerade emottagningen av hittecykel någonsin? Jag fick lämna en olåst, 7vxl. DBS Urban utanför polisens cykelförråd, utan att själv få något kvitto! Bara att sno på nytt.. Övriga köade för pass och ID-handlingar. Gick i regnet, hemåt via moder och lunch.  (230102 kom brev från Polisen)

På fredag var det dags igen, för motion! Jag och mamma följdes åt till Elgiganten, och gjorde en reklamation på bakmaskinen. Det tar 3-5 bankdagar,  innan elvahundra åter är på mitt bankkort. Swish? Nä..


Kunde ha blivit en tillgodohandling också.. så jag är lättad! Vi fick dessutom se en fantastiskt tjusig grupp av steglits-fåglar nere vid älven. Första gången för oss, tror jag? Väldigt exotiska, där i solskenet. 

Skönt lugn lördag. Golvet behövde skuras, innan det faktiskt åter blev en cykeltur ner på Rebuy, Biltema och Rusta. Snåla LED-lampor, och hundkorv.  Den mänskliga kontakten klarades av senare genom vädringsfönstret! 😄

Idag ska vi nog mest vara kvar på hemmaplan? Bada varmt, och handla lite mat.. Frossa! Vet inte vad det blir på TV, då Telia slarvat bort kanal 3, 6, 8 och 10 i förhandlingarna med Viasat.. Ute är det blött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar