fredag 30 maj 2014

Bitterljuva kärlek

Sommaren är här, med alla sina illusioner om varmt väder och dopp i det blå. Lata dagar på stranden, med kärestan.. -Doh! :o
På onsdagen hölls en traditionell svensk skol-avslutning med både Ida och blomstertid, för den internationella blandningen elever inom public health. Verkligen ett brett program, då nästan allt kan påverka människors hälsa. Korpen var inbjuden, då man ville få dela ut ekonomiska bidrag, till tre lyckligt utvalda elever. Något ämne berörde, mycket träffsäkert, Korpens senior-verksamhet. Andra hade andra kvaliteter. Pengarna räckte tyvärr inte till att belöna alla!
Var en väldigt trivsam avslutning. Fick intrycket, att gruppen haft en rolig tid ihop. Kändes bra att jag kunde vara på plats, och avnjuta D. i sin vackra klänning!
Lunchen i sig var kanske mera en smakupplevelse och en trevlig stund, än god och mättande mat. ;) Helt ok!

Stan töms snabbt, på studenter. Spelar ingen roll att det är helg med fylla och brännboll. Verkligheten blir ändå öde.
Vinkade av D. vid bussen idag. (Tursamt att flyget skickar SMS till sina resenärer!) Hade kunnat bli en kännbar överraskning. Nu hanns allting med, och det blev ett fint avsked. Lite vemodigt på morgonen, men lyckligt på samma gång!

Skall snart kontakta min bank och ordna med internet-betalning, till bl.a. flygbolag. Så väntar en efterlängtad återträff i Augusti, vid Svarta havet! Nervöst, av inte bara en anledning. :)

För stunden, får Lappländsk sommar fylla behoven av värme och skönhet! (Fortsätt undra ni. Jag kommer inte att lägga ut foton av henne, än!)
Har köpt hem tjära, för att se om det har effekt mot hackspettar. Annars får den väl fungera som brun-kräm? Jag hörs behöva tänka på mitt bleka skinn! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar