fredag 17 januari 2020

Politiker skall inte tjäna mer än sjukpensionärer!

Hur tusan kan någon tro, att människor som sluppit undan värnskatt någonsin skall kunna förstå vardagsekonomin hos sämre bemedlade?
Gång på gång släpper man igenom förnedrande behandling av blott hyresgäster. Från det att man lade skatteomläggningen på hyran, för att gynna villaägare på 90-talet. Hyrorna nära på fördubblades, och fler blev bidragsberoende. Kostnaderna för Vattenfalls kolgruva läggs ovanpå, liksom stödköpet av danska posten. Den dansksvenska postkoncernens eget kapital har gått ned rejält sedan den bildades 2009, från över 13 miljarder kronor i kassan till 2,9 miljarder i september förra året. Även det skattefinansierat. Vi små får sitta strömlöst, utan fiber och utan postgång. Framtiden heter elbil.

Nu höjs hyror 50 procent igen, med statens bifall. AMF pension blir rikt, på utmärglade pensionärer som tvingas lämna sina hem, efter Akelius och Rikshems kosmetiska poängåtgärder. Husen är de samma. Vi behöver få se styrande personer med vett innanför skallbenet!!! Det kostar på tillräckligt, att ha alla importerade terrorister, våldtäktsmän, människohandlare, knarkhandlare, imamer och övergödda avelshonor i bredd på våra gator! Var har vi de med riktiga behov? Hänsyn för helvete! Det blir elände, var än ni är.

Vi brukade ta upp liftare, hjälpa nödställda och kunna ha både spade, yxa och kniv i bilen. Utan att vi mejade ner alla stadsflanörer. Det är inte p.g.a. oss som lagar och kameror blivit ett måste. Det är för att Löfven är dum i huvudet och sjukligt tjurskallig. Se till att han och hans vänner blir återbetalningsskyldiga! Böter, för landsförräderi och vandalisering av ett helt land. Det får passera, för att styrande ordnat det bra för sig själva.
Under tiden klipper privatpersoner till nidbilder av det uppenbara.. Vi har nollpresterande Ylva Johansson på migration, retstickan Margot Wallström sitter på atomvapnen och Stefan mutade oss in i säkerhetsrådet. Det är en mycket otrygg värld, som vi lever i!
Minska dödligheten i världen: Kastrera! Lös problemen på plats. Sprid dem inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar