söndag 16 februari 2020

Rikshem i Umeå, brinner för Carport!


Behöver man säga att det är skit som bestämmer? Vi andra har förgäves protesterat mot senare års förtätning, lyx-sabotering och fondvänlig gentrifiering. De värnskattsbefriade rika får sina elbilar miljösubventionerade, medan kongoleser mosas och blir hemlösa i Kina-ägda inmutningar. Centrumen dör, där karriäristerna staplat RUT-städade glaskuvöser ovanpå SFI-haken. Ingen vågar besöka den sönderlekta minuten-automaten i latte-ghettot, med risken att bli rånade eller hotade inför publik.
Här går vi ursprungliga hyresgäster och samlar sopor och sanerar klotter, efter att ha fått nya grannar! Vi skall "känna" oss trygga när vi välkomnar! I juli ställs vi utan garage, för att värden skall kunna kamma in mer soc.-pengar på fuskiga nybyggen! Vi betalar mångdubbelt, för ännu mindre. Strukturellt hemlösa får ett eget avsnitt i Uppdrag granskning. Sverige var ett tryggt, rikt land. Handikappade brukade få sitta långt fram i bussen, men där sitter istället tälten och bräsar med benen.. För sent bryr man sig om de inhemska.

Tänker på dem som miste sina bilar i helgen. Hur lite får de för sina fordon nu? Jag erbjöds 4000kr, sedan min välvårdade Volvo blivit påkörd bakifrån. Spelar ingen roll att man är rädd om det man har, när det är andra som bestämmer vad det är värt. Hela systemet är för dem som missköter sig och utnyttjar andra. Löfvens älskade Liberaler förespråkar ökad konsumtion, och det här är vägen?

På batterilös cykel tar jag miljövänligt hem hundens tio kilo fisk-kött. Vi blir anfallna av en övergödd labrador, med en storkäftad liten snorunge i koppel. Jag hann tänka till, att det bästa för mig är ändå att golva hunden! Otäckt vilket adrenalinpåslag det ändå gav. Rotmoset hos moder blev inte samma sak, som det brukar kunna vara.
Varför låter vuxna människor sina husdjur bli så osunt feta och understimulerade? Varför låter man barn hantera så många okontrollerade kilon? De hade kunnat drabba någon mindre erfaren, eller tänkande individ.


Åter är de tre(?) vinterdagarna över och vårregnen har kommit tillbaka. Underlättar eftersläckningsarbetena. Lämplig väder för hushållsarbete och blixthalka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar