måndag 18 maj 2020

Var sak på sin plats, tack! En idiot bakom varje ratt?

Efter att nästan fått en platt hund på gång och cykelbanan, in till vår gård, kändes det nödvändigt att kontakta Hemglass:
"Ta och repetera trafikregler och kolla behörigheten hos era chaufförer! Den spoling som solkar ner ert företagsnamn på Mariehem ikväll, klarar inte av att skilja mellan bilväg, gångbana/ cykelbana och gräsmattor. Trots att gräsytorna redan fyllts med rödgula betonggrisar och det är skyltat för cykel och fotgängare. Efter Drottninggatan borde man fatta, att lastbilar inte skall köras över alla? Att dessutom kalla kunder som upplyser om den uppenbara slöheten och trafikbrottet för otrevliga.. det vinner ingen ökad respekt. Det blir ingen glass för min del, från er. Terrorister får köpa egna fordon. Låt oss ha kvar vår lilla trygghet, mellan stans bilbränder. Respektera skyltning, och använd anvisad väg. Taxi brukade klara av det galant.. Vägnätet för bilar finns!"

Det borde inte ha behövts, och det var väldigt obehagligt att bli utsatt för. Trots att jag skrev via länk till lokalkontoret, fick jag detta hala svar: "Hej ....., tack för ditt mail och dina synpunkter!

Vi beklagar detta - jag ska genast ta detta vidare till det lokala säljkontoret så att de kan kika på detta och hitta en lösning.

Ha en fin dag,
Vänliga hälsningar
C...

Hemglass Kundtjänst
Tel 0200 220 220"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar