söndag 4 oktober 2020

Förlängd sommar


Skiftade till dubbdäck på bilen , den 29:e september. Ville inte jazza runt hela vägen hem, senare!  Blev lite extra planering i år, då däck och garage nu har olika adresser. Ett lugnt tempo och förlängningsrör löste det.

Torsdagen motionerades det hund invid cykeln, mellan Stora Birks olika gubbdagisar. Luften var blöt och tung-andad. Riktigt jobbig!

Fredag köptes fil och mjölk, för att i.a.f. kunna vara en dryg vecka i stugan. Ta vara på den extra värmen.. Som längst brukar vi härda ut till den 5:e, men i år stämmer inte vädret. Det är utjämnat, som en flat-line! Piiiiiiip....



Skönt att få rensa huvudet, med att räfsa undan kring asp och rönn, justera extra-ljus, knuffa i båten för nya årtag och bara existera. Meditativt. Må vara "skitfiske" och ännu ett förlorat drag. 

-Lördagen blev ändå otroligt vacker! Grannfamiljen bastubadade t.o.m. nere vid stranden.  Väcker egna positiva sommar-minnen. Jeanette är förresten hemma med de sina, och avnjuter barnbarn. 👶 Härligt, kan jag tro.. Det hade varit fint, att ha en liten garageklon. Tyvärr sattes det upp allt för många ansvarskrav, för att jag skulle börja livet. Nu är det sent att få någon egen att följa och uppmuntra. Tyvärr. Det var tidigt och länge min dröm. Att få ha det, som aldrig var. Vår familj dräps inifrån.

I Umeå är det åter en ny våldtäkt. Längs strandpromenaden, Väst på stan. Tänker att det är ett av de ställen som Hagamannen var i närheten av, och misshandlade en kvinna svårt? Nu börjar det generella manshatet på nytt, via kommunalt finansierade plattformar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar