torsdag 4 november 2021

Rikshems vansinnesdesign

 Angående ofrivillig belysning: 


Uppskattar inte hur ni ideligen väljer att köra över oss dumsnålt oskyddade boende. Först en sten- och äggkastarfylld sexgunga, fylld med primalskrin rakt genom draghålet i väggen. Nu en hög arenabelysning, rätt in i TV-soffan och sovgemaket? !

Finns inte tillstymmelse till godhjärtad omtanke i det beteendet.

Det enda vi bad om vid propagandamötet, var att man skulle vara rädd om den lugna fristad vi haft mellan Morkullev. 16 och 18. Inte göra autobahn av den..

 Fimpa nya belysningen, till knähöjd. Vänd den bort från fönster och fasad. Sedan kan ni gräva en skarp kant, mot den skenande biltrafiken, så vi överlever ett tag på det stackars gräs som återstår. Trots dyr förtätning och ökande vandalproblem.


Fick svar idag, från Rikshem:

Hej!


Tack för ditt mail. Jag ska be projektledaren kolla på belysningsstolpen.

 Det har funnits en långt historik kring bilar som genar på området på cykelvägar och dylikt och nu har vi tagit bort betongfundamenten för att vägarna ska kunna snöröjas. Gällande den röda bilen som körde genom lekparken måste vi säga att det är väldigt tråkigt att någon ens gör så här. Om nu råkar se registreringsnummer får du gärna kontakta oss igen. Förhoppningsvis var det en engångsföreteelse.

 Med Vänlig Hälsning

 Maria Westerlund

Rikshem AB (publ)
Fastighetsförvaltare


Bra försökt. Jag tänker ändå så här:

Bilarna är inte en engångsföreteelse. Då hade de inte kunnat skapa historia? Bara det att de Kan, leder till att de körs tvärs över grönytor och innergårdar. I vissa fall har det varit grannar, som ogillat höga P-avgifter på senare tid. De söker gratisalternativen. Antingen inne på gården (var vi saknar handikapp-P) eller hos skola, VC eller brandhärjat vattentorn.  Bävar för när bilraden närmast 16 A-B står för öppen låga, intill plastfönstren! Hade nog med avgasproblem i källaren, medan det ännu fanns kvar gräsyta fram till avgasrören.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar