torsdag 18 november 2021

Städar i blötan

 Blivit många cykelturer med hunden denna vecka. Små ärenden ger innehåll åt dagarna och syre åt huvudet! Känns mycket bättre att komma in, än att bara vara inomhus.

Hade önskat att jag vågat byta lykthusen själv på Polon, men räds motorstyrningen? Verkstads-tid är bokad, före besiktning! Byter på bägge sidor, för enhetligt utseende. Lyktorna togs ner till garaget på tisdagen. Blev lunch med moder. Lite "Sänka skepp".


På onsdag hämtades Norup-pipan. Jag är väldigt nöjd! Fin rak ådring, skönt ekollon-huvud att hålla och skicket är kalas. Syns en del väl genomfört renoveringsjobb på insidan, m.h.a. pipcement. Men efter 50 år, var väl det inget att undra över?


Lagningen har hållit för en första kratsning och "urkokning" med bikarbonat plus ättika, medan regnet ändå höll på där ute. Brevlådan innehöll senaste numret av Rökringar, där mitt brev publicerats... och jag tydligen vunnit på korsordet! Kul, och överraskande.

Kommer att bli en omgång med salt och sprit i morgon! Mot spöksmaker från tidigare tobak. Sedan får det vara helg, då Jeanette dyker upp mot kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar