lördag 8 januari 2022

Börjar återkomma.

 Har fått samla intryck utifrån, på cykelturer med hunden. Träffat grannar och bekanta. Köpt på mig fyra kilo av Edvard Bloom's ena skinka, till stugmat och på nattmackor. Delat plommonspäckad karré med jycken.. Avnjutit varma långbad, fått sova efter insomnia, och fått välbehövlig massage på rygg-knorrarna. Jag skall absolut inte vara ute och gå på polarturer! Hänsynslös idioti..

Har istället börjat planera för en liten "semester" i sommar? Väggcykeln skall få sig en vacker pakethållare, till packväskorna, som bara ligger i förrådet. Har varit så, allt sedan jag bytte bromsok på Meridan. Nya oket tar mer plats!

När jag väl skickar iväg beställningen, inkluderas ev. en ny hållare åt mamma, så att fästen på nya baklysen fungerar! Alltid skall det ändras, det som fungerat innan. Chansar på två ok till stugcyklar.


Spanade in en enkel 191 Stanwell de Luxe på Tradera. Inte jättegamnal, brännkammaren var ej fotad, ena ettan syntes uppochner, samt att S-krona saknades helt på munstycket! Men eftersom den kom från ett "rökfritt" hem, gick den ändå för 670kr! Modellen har slutat att tillverkas för en tid. Tyvärr.

Kanske kan bli en 07 eller den större 15?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar