söndag 16 januari 2022

Ny oro på Mariehem, Umeå

 Jag är glad, att jag varit klarsynt i tid. Att jag hunnit läsa av ökningen av risk-människor i stan. Från det att internet drev horder av kamphundar till vattentornet med sina stripp-shower, polisen klagade över alla dyra slaktade mopeder och verktygslådor som ringdes in från skogen intill, och man inte svarade på de knivanmälningar som gjordes löpande..  Den grova och uselt fega misshandeln av en ung matte, fick inga påföljder för de unga männen. De aggressiva välklippta med spetsdukar på huvudet fortsätter att preja i trafiken och vifta med rövtorkarfingret.. Så heligt. Var annan förrådsdörr gapar uppbruten i källarkorridoren, medan hyrorna bara skenar med renoveringarna! Det är inte tobak som röks inne på gårdarna.


I helgen var det inte halkan eller Covid som slog till. Efter anmälningar om brand, återfanns en död person i skogen bakom bilbrandshärjade och ljussatta tornet. Det avspärrade området är rejält tilltaget! En direkt känsla av olust infinner sig, efter natten med vackert spelande norrsken. Varför hyrs det ut till alla dessa kriminella knarklangare?  Statliga verk betalar extra, till pensionsfonds-ägda hyresbolag. Vi betalar där med mångdubbelt! Mariehem var trivsamt. Med några få alkisar, lugnt på dekis. Föga spelar det någon roll, att mordmistankarna denna gång mildras något. Friden saknas.

Plötsligt backar Rikshem i sin "först Claes"-inställning, och jag erbjuds en säkerhetsdörr mitt i den påtvingade förtätningen. Endast 145kr extra per månad! -Bostaden valde däremot att sänka sina hyror, då det blev så obekvämt att behöva hämta in posten.. utan lättpinkade brevinkast.

Så står det åter klart, hur nazivänliga, kommunistkramande Sverige har vänt sin neutralitetsfega kappa i blåsväder. Utanför ryssgasledande Gottland  ligger nu Natos krigsfartyg beredda! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar