tisdag 7 februari 2023

Kylan går in i husen

I fredags var det uppriktigt kallt. En bra kyla, utan fukt. Bara för sakens skull, intogs kaffe i solstolen intill bron. Myzans husse ville göra sig "skuldfri", efter cykeldelar och hundpassning. Härligt när sådant uppskattas, så man själv får någon nytta av det!

Samma sorts kyla även på lördagen, när moder kom förbi och knådade ryggsidan. Hunden stoppades full och togs med ut på promenad.. Månaderna och mobilsurfen swishar förbi snabbt.

Söndagen fick förflyta lugnt, medan temperaturen åter steg. Mobilen fylldes på lite i förväg.. och TV:n fick stå för skärmunderhållningen. 


Skönt mild måndag hackades upp med Myzanpromenad, samt nytt spring kring kylskåpet. Vi har en riktigt kompetent och trevlig elektriker, som det lönar sig att prata med! Han och jag ser på samma sätt, medan den inkvoterade värdinnan står och kippar efter luft?  Det blev tigersågen, så som jag föreslagit henne. Farlig el är åtgärdad, och skåpet gled in den sista biten. Äntligen! Tänk om fler kunnat se och tänka..

Dagmeja denna dag. Skön cykeltur med hund, och hemkommen med 28" cykelslang från XXL. Vardagsporslinet är uppdiskat, och diskhon återfunnen! Hoppas sova mindre oroligt inatt? Inte lika uppstressad. Nyheterna gör ingen glad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar