onsdag 29 mars 2023

Bomba inte trapphuset!


Vi kan inte fortsätta att skylla på våra bostäder. Det är inte dem det är fel på! Det är vad vi fyllt dem med. 

Det som bränner vår bilpark, går runt med stulen bultsax över axeln, slaktar våra cyklar och förråd, röker på och dealar på skolorna/ i barnens lekparker, klottrar mord-hot mot poliskåren (rapporterat till kommunens utemiljö) och kör bil som vore de på Drottninggatan!


Vi talar inte längre om Mariehem som den "Vita stadsdelen", olyckligt inklämd mellan Åijhlidhjem och Haschboda. -De är numera en enda lång problemraka! Våra gamla vill inte längre åka buss, då vanligt hyfs har försvunnit. Vi skulle behöva beväpnade bussvärdar mot raketfolket. Samma typ av problem tar upp fyra sittplatser var, och struntar i vem som betalar deras uppehälle. Tacka Löfven för det? Vi har det så här nu. Mot bättre vetande.


Tyvärr är polisen nerlånad på särskilda ärenden och Länsstyrelsen överhopad av kuvert med vitt pulver i. Vi får vara glada, så länge inte våra fasader sprängts av kulturliberalernas gullebarn. De verkar aldrig ha tittat på nyhets-sändningarna? Decennier av samma beteende, från samma håll. Därifrån har vi importerat det destruktiva problemet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar