lördag 4 mars 2023

Dubbelt arbete

 Vad det vräkte ner tung snö på fredagen! Just en lämplig dag att få postavier på.. även om de nu är elektroniska.

När butiken finns i olika länder, kan det bli så att man får leta paketutlämningen på olika ställen också. Trots att man själv är på en adress.

Så blev det, med paketen från Bikester denna gång. Hela försändelsen betald av hundpromenader, med förstärkt köpvärde tack vare rean. Totalt 1500kr, som förgyller vardagen och håller igång cyklarna. Det ser verkligen inte mycket ut på fotot, men kan kanske få allmänheten att fatta vilka värden som gömmer sig i en begagnad cykel? Det kan inte vara gratis och hålla hela livet ut! Underhåll krävs, och någon behöver göra det. -Eller så kan man vara utan.


Lördag inleds med packad snö emot entrén och ett sms från Micke, om att nu var det skottat på min garageuppfart samt efter fyllots dumpningar intill rumsfönstret. Även i år har Lennart hyvlat av våra gräsmattor, och olovligt lagt dem på min tomt. Skottpengar på det förväntas dessutom..

Fint att vi kan njuta av trevligare grannar i stan! Med målet om 200.000 invånare, är ingen ännu så korkad som nämnda fyllo, med kasst rykte var än han nämns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar