måndag 26 juni 2023

Wagner diirigerar


Midsommaren regnade bort med åska och dunder, efter att tandläkaren gjort sitt. Blev både golvtorkning och tvätt istället. Ser att min första Stanwell har fått sig en prishöjning, med 1500kr! Samma italienska Vintage-serie.


I Ryssland valde Putins utvalda kriminella under lördags-morgonen, att vända sig emot honom i hans "Gotham".. Det luktar läderlapp om alla bildrutor som visas!  Superkarikatyrer på skurkämnena. Mycket har känts fel så länge, med hela upplägget. Vad mycket billigare det hade varit med EN enda kula, i Putin direkt! En otäckt spännande utveckling väntar. Världen, Ukraina och krigströtta ryssar, emot en galning på kärnvapen.  Turkiet och afrikanska diktatorer på den senares sida. Usch! Bara oro att vänta, och högre kostnader.


Hinner prata med ena stuggrannen på söndag, innan berg-och-dalbanan på Gröna lund tappar hjulen och en person dödas. Det var också en sommarstart. (Tror att Nico Timell snart byter ut sin reklam?) Grannen åter, kommer nog inte upp till stugan mycket mera. Det fungerar inte med den andre delägaren. Så stora förändringar i området, är att vänta. Jag får umgås här hemma på gården.

Handlar hem hundmat i vackert badväder, och fyller på mobilen. Tur ändå att jag är hemma, då Postnord hållit på ena elräkningen! Illa. Skall nog unna mig ytterligare dagar,  för säkerhets skull? Kanske blir någon solig, bekymmerslös dag på stranden. Var det inte är algblomning?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar