onsdag 22 november 2023

19 graders tempökning

Positiv energi i kroppen, när den vaknar frivilligt före sjuslaget på måndag morgon! Snön faller och gör det ljust och ombonat. Är idé att såpatorka golven, om det kanske får vara torrt och fint där ute, ett tag?

Jag känner att jag har ett värde och blir "bekräftad". Ett ord som man fnyser föraktfullt åt, men som många ändå vill känna att de blir? 😘 I självförverkligandets era!  När bevarare av arkitektonisk historia kämpar för fasader och blåsta glas, njuter vi av våra räddade badkar 🛁 på asbestgolv. Trycker i barnbarnen retrorätt återvunna ftalat-dockor?  Det är avvägningar i allt. Men en hemgjord pizza går alltid ner!



Tisdagen är klar och fin. Gh planerade för fotografering med Ellenor på eftermiddagen, så det fick räcka med lite mathandel dessförinnan. Sedan möttes vi av minus sjutton grader och vacker solnedgång ute vid havet! Inte helt lätt för alla att fota, med en hund i bakfickan! Roliga bilder blev det ändå.. Innan solen gav upp. Vissa har mer glykol i blodet, än andra. Ingen hade däremot något emot te eller varmt kaffe i stugan efteråt.


Nöjda och glada skjutsades vi hem igen, gick igenom våra foton och gladdes ytterligare. Hemma hos mig ropades det dessutom hem en årspipa från 2007.. Teoretiskt bör den kanske räknas in som nästa års inköp? 😇 Fin avrundning på kvällen. Bear Graves, för Smokingpipes, gissar på Tom Eltang? Jmf. med en polerad Rhodesian, ur Sara Eltang-serien!



Morgonen startade desto tidigare, då jag vaknade vid fyra.. På och av, tills det var tid för promenaden. Vinkade fint av Gh vid entrén  och gick vårt varv i blåsten. Idag skall det hem laddsladd och Jenga-spel inför ledigheterna. Det må vara en plusgrad, men vinden är otrevlig! Vi får vara glada, att fotograferingen blev av igår. 😃

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar