fredag 3 november 2023

Ny månad, ny årstid

Blev ett par trevare nere på ÖoB samt BT, utan att det resulterade i något alls? Var bara skönt att göra sig ärenden. Hunden fick röra på sig lite. Hemma igen, fick vi sällskap till fikat. -Rulltårtan får godkänt.

På tisdag är den egentliga halloween-dagen, som vuxna lurar till sig godissugna barn på. Eller amerikaniserade slynglar får bete sig som terrorister, om de inte mutas tillräckligt. Olyckligt att vi skall anamma den skiten också. Blir svårt att föra logiska resonemang sedan.  
Själva håller vi oss i skymundan, då vi delar på vår mumsiga korv.. Hårbollen o jag. Vi har ju ekrar att justera! Kan lyssna på blåsten i ventilationen, under tiden.


På onsdag ligger plötsligt alla envisa löv, rasade framför moders entré eller på balkongen! Bara så där: Poff!  
Skön dag, att börja kolla närmare på provvisningen av Sky-TV.  En oväntat bra Top Gun,  30 år efter att det begav sig.. och samme Tom Cruise i en sämre Mummy bl.a.? Avstår däremot gärna kalkonfilmer som Cocaine-bear!


På torsdag låg snön tungt drevad, på många håll. Var bara att börja öva på ensamsysslan! Inte många som idag kan traktera en spade? Varmt bad och mera film, får bli lönen/ moroten som hängs upp framför.. Möjligen med chips till.

Kan varmt rekommendera Dungeons & dragons, som familjefilm och uppåt! Underhållande och småhumoristisk, med skådisar från både Notting hill (Paddington) och Fast & Furious-filmerna.


Ja, så var det fredag igen. Gråblåsigt och utan några större folksamlingar ute. Jag har börjat ha Myzan på förmiddagarna. Igår blev det ankdammen och idag fick det bli Nydalasjön. Lite variation i vardagen ändå! Så får hon hälsa på hos oss några timmar, innan det blir dags att gå hem igen. Vill gärna berika tiden lite,  om det går. Jag kan ta det lugnt inne själv några dagar, och se hur vädret artar sig. Handlarna behöver väl inte konka bara för det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar