måndag 1 januari 2024

Nyårsafton

Fyrverkerierna startade precis till hundpromenaderna, vid tjugotvå-tiden i förrgår. Vi hade lagom hunnit smälta både Ellis smörgåstårta och prinsesstårta! Smällandet återupptogs efter maten, klockan sjutton igår. Lugnande medel som rekommenderats till hundägare, har den bieffekten att de kan söva djuren permanent.

Förvaringen av pyroteknik är det heller inte så noga med, utan man kan tömma containrar helt ifred! Lämpligt för nya attentat under 2024?


Vi tar det lugnt. Kylan har kommit! Blir riktigt kallt om öronen, på cykelturer. Inte läge att somna, då vuxna människor blockerar gång- och cykel-banor, med skidorna på tvären en bit upp! Gärna i klunga! De verkar dock glada och trötta, så då gäller  tydligen nget förnuft! Jag har bara att kryssa vidare.


Blev en mysig stund mitt på dagen, med knådning av rygg. Det fungerar i båda riktningar! Sedan fick grannhunden sig en överraskning, då jag stack fram en kopp köttfärs åt henne! Jag ger vanligtvis inte andras hundar godsaker. Nu försvann därför hela huvudet ner i koppen!

Lönekontot är kollat inför nyår, ifall det skulle bli något strul? Visserligen inget millennium, men ändå! Sparar lite, så det räcker till bilprovning  och ett dykar-ur?

Ringt bäste stug-grannen. Där var sig likt, med  yrseln. Annars bra! 


Inte mycket att tillägga. Slappade ett tag, fram till "festligheterna". Förhoppningsvis nöjer sig flertalet med kommun-raketerna i centrum? Nåja, klockan tjugo var det också nytt år någonstans. Själva sitter vi ombonat utan fylla och misshandel, med två bepälsade samojeder och tre malamutes. Såväl öron som ansikten grundligt rengjorda! Tur att ingen var till salu.. -Det hade blivit affär direkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar