måndag 11 mars 2024

Ensam i mängd

Precis som planerat, blev det halsband och stämpel på lördagen. En solig och fin promenad, bland glada, motionerande fäder och deras beundrande barn.. Samtidigt som det värmde att se, så stack det till. -Jag fick klara mig själv, med det skräp jag utrustats med. Varken far, farfar eller morfar att räkna med. Född i onödan. Plötsligt blev det väldigt ensamt, bland alla skidåkare.


Naturligtvis har det inte strömmat till några välmenande, när solen strålar in på söndag morgon. Det är bara att låta åren ha sin gång. Hoppas att det inte blir allt för jävligt? Sitter av tid med kaffet ute, innan jag tinar upp med varmbad igen. Nätauktionerna scrollas genom, i jakt på läder åt rövarna.. Våren piskar upp budgivningen, så att butikspriserna ter sig vettiga. Kanske blir det ett Coco-svart set från Uppsala, med personlig hemkörning? En honey Flyer, för 450kr! Ännu en sida av samlaren.


Valptänderna fortsätter att lossna, så att magen hans kommer i olag? Hoppas att det är den orsaken. Blev väldigt löst, efter tredje portionen! Ändå har vi bara gått
lugnt fram, i avsaknad av solsken. Jag hade tvättstuga ikväll. Plagg så ömt vältuggade och ner-blodade! Den sötunkna doften, av järn och torrfoder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar