torsdag 14 mars 2024

Gammal skit

Nä, tisdagen började med nytvättat från källaren! Betalning för nyfräsch Brooks Flyer swishades och ryggen blev ordentligt mörad.


Den skit som flöt upp, kom istället via mobiltelefonen! En s.k. "god vän", som inte hörts av på 23 år, ville plötsligt verka präktig. En påtvingad armbågs-bjudning och sjuklig nyfikenhet. Sent påtänkt. Det är så mycket, som vi fått klara av på egen hand. Sådant smetar man bara inte ut och ler åt.


Vet inte vilken del som retade mest, men jag vaknade ganska yrslig på onsdagen. Jobbigt, att då lyssna på andras ensidiga flöde!

Tur nog ruskades huvudet lös något, så att vi kunde gå iväg till Incrade, för att där hämta ut post-paket. Det var nya Monroe gasfjädrar till skuffluckan, och även ett Fram luftfilter. Lagom mekjobb åt mamma, inför sommaren! ;)

Rekordstora snöflingor i morse, vilka snabbt blev till snömos  och vatten. Både hunden och jag var segstartade. Idag som vi dessutom skulle övergå till Två mat-portioner, istället för tre.. Samma mängd.

Morgon-promenaden gav  oss nya fina vantar (Efter flera dagar av uppsikt) och en pratstund med den man, vars familjehund (en liten fralla) bets ihjäl av en till naiv mattes ambull. Jag säger inte vad jag tycker om eländet. -Ni får tänka själva! Eller googla om rasen, om det är lättare. Blivit synonymt med "kamphund", tillsammans med amstaff. Väldigt populära, sedan Haschboda och Åhhjliddhjiem vuxit ihop till en "vit lina". Den tidigare "vita stadsdelen", fick ny innebörd. Nersolkad.


En gemensam kvällspromenad med Gh och lånad lapphund, rensar huvudet lite och kör in det sista i vänstra skulderbladets tennisboll.. Passar sedan "fint" med ännu mera kriminalitet, som uppmuntrande TV-underhållning? Produktionen är nöjd med nutids-realismen, i Maria Vern!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar