fredag 8 mars 2024

Öppet natovänliga


Toppenväder den 6:e mars, nyttjades till en onödig Rusta- tur och utgångna rabatterbjudanden.. En lärdom, att alltid kolla datum före! Blev inte så ledsna över det, utan njöt av hund-draget. Kikade en del på Arken Zoo's hundprylar, bara för miljöträna jycken. Hanns även med platsliggning utanför flådiga Specialized... Gillar verkligen energin hos deras ene verkstadskille! Bra ordväxling. :)
Hann precis hem och byta kläder, innan det blev soligt fika och mathamstring.

Veckorna har innehållit många it-attacker mot olika företag och institutioner. Därför förvånades vi inte, av att stå utan internet på torsdag. Var bara att kolla med andra, ifall de också hade telefon-problem? Jodå, skolan var drabbad. Samma dag som vi släppts in i Nato.. och kan börja berätta vad som egentligen skett efter förra världs-kriget.

Sol och kyla ger hård halka,  med insjunket grus. Redan ofärdiga faller inne på tomten, då den skottats enbart symboliskt genom hela vintern.

Första selen "urvuxen". Knappt har jag släppt ut hundens halsband ett hål, innan han med sina modiga 17 kilo dragit sönder metallfästet för karbinhaken! Där försvann den säkringen. Ett nytt halsband, köpt hos Zoo.se. -Vad sätter de för värde på en valps liv? Inte heller lämnas kvitto eller stämpel, för senaste Robur fodersäcken! Oseriöst..


Valpig draghund på is, frestar även på i egna kroppen. Är glad att mamma orkar gnugga om mig, ganska regelbundet! Det ger syre upp till knoppen. Trevligt med lite Scrabble och fika-tid också!

Nu blir det lugn lek med hunden, nere på golvet. Så reklamerar vi djuraffärens kvaliteter, i morgon. Har ju lyxiga cykeldelar att drömma om, tills dess! Om man skulle springa på några fynd, i nysnön?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar