fredag 23 oktober 2015

Holmlund satt på timeout

Efter att ha hjälpt grannen, blev det "Cassis". Tog med mig korsord, ifall där skulle vara folktomt. Kebab-toast och sallad till mig. Jycken fick märgben, som försvann snabbt inför två vinthundar.

Vi for genom C. Där var cirkusstämning över tiggarnas högljudda framträdanden, sedan Holmlund petats från sitt politiska uppdrag! Nu är det fritt fram, att fortsätta tiggeriet. Utan att semestra, arbeta eller studera. Oredan får vi städa upp, som vanligt. Utan skärpning lär det bli knepigt, att hitta boende åt fler utlänningar!
Jag minns ännu hur man stängde toaletterna i affärscentrum, sedan zigenare skitit ovanpå dem och i dörr-gångjärnen! -Jag var pott-tränad, och visste bättre. Pappa var vaktmästare, när vi besökte honom på jobbet.
Någon borde få stå på svenskens sida? Vi lämnas istället försvarslösa, när massorna väller in! Yttrandefriheten har tagits bort, något som behandlas i årets film med Helena Bergström och Robert Gustavsson. "En underbar jävla jul"! Om att alltid tvingas vara så Patetiskt Korrekt. -Nu skall vi älska, och svälja!
31/10: Sedan mjukisarna anmält Holmlund till JK, konstaterar ändå den nationelle samordnaren, att romer smutsat ner! Polisen skall lättare kunna avhysa ockuperad mark. Tidigare har det varit markägarens eget problem. Återstår att se, ifall rödstrumporna fortfarande får bort grodan boll?

Gårdagen handlade om den 21-årige, arbetslöse svensk, som efter en tids spexande på skolgården knivstack mörkhyade. Hans personuppgifter läcktes väldigt snabbt ut i media! En elev, en assistent och förövaren själv avled.
Vi får se, om det blir ngn. granskning av den mycket nöjda polisen? Tänker att det handlat om en ung desperat man med kniv, som skjuts till döds av en utbildad vuxen på betryggande avstånd. "Nödvärn"? Fanns det inga knän eller armar att skjuta mot? Var det tvunget att leda till dödsfall, innan man hann få en förklaring? Nu nyttjas händelsen istället friskt, för att väcka empati för den flykting-tsunami som kommer. Allt medan de "flyende" själva bränner sina tillhandahållna och vinterbonade tältförläggningar, på väg genom Europa.
-När Rosengård och Göteborg brann, tvingades vi förstå det bakomliggande missnöjet hos nysvenskar. Nu finns inget sådant krav, utan det är "extremt".

Madrasserna sägs vara slutsålda. Det väntas komma 170.000 blandade flyktingar till Sverige! Till att börja med. (Studenter och uteliggare förblir bostadslösa.) Vem vill få egendomar total-förstörda? Det vädjas om madrasser och tre bäddset vardera, efter att vi nyss skickat ut massvis med skattade stödpengar. Pensionsåldern höjs och sjukpenningen sänks, medan hjälp-organisationernas chefer blir allt rikare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar