fredag 9 oktober 2015

KD lämnar dem att DÖ!

Spännande läge i Sverige nu. DÖ har skjutit sig i pannan, självmant! Nio månader var demokratin åsidosatt. Ekonomin räcker kanske till tältläger i vinter-sverige.. Om vi nu inte skall få ordning på vår egen vård, skola och omsorg igen.

Protesterna har varit raka och tydliga. Ibland med otäcka paralleller till vad tidigare partiers stillatigande lett till. Man kan inte gå ifrån väljarnas åsikt, bara för att ge konstgjord andning åt en minoritet. Stå för vad ni gick till val på!

När nu KD skjuter DÖ i sank, begår de samtidigt något utav ett eget politiskt självmord. De hamnar under strecket, inför nyval. Radikalt drag! Pluspoäng på det? -Då följer M snart efter.

Flera tidningar och portaler tar upp händelsen idag. Jag har valt en av de mer extrema sidorna(?), för att det där har samlats en hel del intressanta artiklar. Tycka vad man vill om dem sedan?

Samtidigt konstateras att "EU-migranterna", våra romska tiggare från Rumänien och Bulgarien, har stannat längre än önskat. De skall hem igen, till sina korumperade hemländer. Där skall de fylkas in i egna landets system. Göra rätt för sig, och skicka barnen till skolan. Inte bara sitta utanför sina hus, ute på gatorna. Där hemma, gör biståndspengar någon verkan. Möjligen.
Det höjs äntligen röster, mot de papperslösa som inte respekterar länders anvisningar. Illegala besökare, som i förlängningen blir brottslingar på så många andra sätt också. -Jag möter ensamgående "barngrupper" med bultsaxar..

När vi hör vilka summor som det innebär att ta sig hit, då är det inte fattiga och utsatta som kommer. Det är de unga friska männen, som orkar och har råd. På sin väg bränner de tyska tältläger i bortskämd protest. Sedan kommer resten av släkten! Medan vi får ryktet om oss, att exportera soldater till IS.
Lokalt har vi redan fått bilbränderna och slagorden från Rosengård. Det behöver inte bli mera nu! Vi saknar poliser.
Med samma PK-resonemang, om att de ökade utgifterna blir bra för BNP, så ... ökas nu behovet av nybyggnationer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar