tisdag 26 december 2023

Grannarna, din släkt eller familj?


Måste bara säga att jag hunnit få ha ett antal riktigt bra grannar genom åren! Mitt i hundens mag-elände och i utsikten till en i övrigt ganska ensam jul-helg, går vi gemensamt iväg till kvartersrestaurangen  på fredag kväll. Rena och fräscha, utan stelt överdåd. Trötta på julborden, faller valet istället på kebab- eller skaldjurs-tallrik. Personalen hade inte väntat någon större tillströmning för kvällen, men det tog sig ändå ganska skapligt, när vi höll på att vara färdiga vid vårt bord! Trevligt för samtliga! Tackar så mycket, för att vi kunde ha det så innan släkt-träffarna. :) Hunden skötte sig fint hemma under tiden. Vid tjugo över ett på lördag morgon, var det dessto mera mag-bråttom igen. Något som höll i sig under lördagen, även medan moder tittade förbi. 

23.30 på lördagen lossnade korken ordentligt! Kändes då riktigt hoppfullt.


Återfick en piggare och hungrigare hund, för ett tag. Väldigt tunn. Inget att gå genom stan med! Julaftonen fick firas i upp-hackad familj. (Inte helt ovamligt.) Vi hade dock förmånen att få följa med Gh till hennes mysiga ställe, över julhelgen. Där blev god mat, film att undvara och promenader som passade alla! Väldigt avkopplande och skönt. Tror att vi fick sova om oss, var och en.. trots några snabba utryckningar för hundmagen! Foto:Gh.

Idag åkte vi hem, och möttes av trapphusgrannarna. Också de nöjda med sina dygn, så som det verkade. Det hinner gå tre timmar denna gång, innan jycken ånyo vill gå ut. Nu har vi längre att gå, innan han får göra ur sig.. Det får fungera  det också! Jag ringer veterinär i morgon. Då har 1.5 vecka passerats  med besvärlig mage.  -Humöret är fortfarande positivt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar