torsdag 18 april 2024

6 mån draghund

Skam den som ger sig. Efter söndagens torgskräck, behövdes bättre resultat. Vädret var fint, så jag tog med hunden via garaget och bytte skuff-fjädrar. -Nu får man se upp, så man inte knockas vid öppning!
Centrumträningen gick bra, då palestinierna hade försvunnit. Enda oron var en högljudd somalier på telefon. Antar att han inte behöver ha den på, när han pratar.. 

Avrundade dagen hemma, med lite grannprat och vecko-erbjudandena hos Ica. Med 137kr rabatt lyckas även de av att vara billiga! Bra snabbrätter. Enzo-träff.

Betalar pappersräkningarna tidigt denna månad, med vägavgift, el, läderprodukter. Funderar på att ta ut lite från bufferten, för att möta omtaxeringen på huset? Vill inte ha för mycket o-använt värde.


Onsdagen den 17:e blev hunden sex månader. "Farmor" kom med öra till honom, och så gavs det massage efter fikat. En lite kyligare dag, med nysnö! Det vädjades till bilister att inte köra med sommardäck än. Cyklar lämnas.. utslitna, med sneda växelöron, lagerglapp, punka och fastärgade pedaler. Låsfritt.



Kanske var det massagen ändå? Att jag kunnat få gå omkring avslappnad och bara må gott på förmiddagen idag. Solen skiner fint och nya månads-pengar hamnar på kontot. På eftermiddagen hämtas moders tjocka BROOKS-handtag ut! En dragig promenad med Gh.. Hemma igen surras det även med Rebecka,  om hundbad och operationer. Kastrering och dess olika resultat. Jag vill inte gå den vägen.  Bläddrar snart i min senaste danska "Piber & Tobak". En svunnen tid, för engelsmän?


Kvällen innehöll ännu en promenad, ganska överdriven för vår del. När allt ändå blev till kamp om att kunna få gå sakta, efter konstant spurtare. Onödigt m.t.p. min bröst-rygg. SAIK till final!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar