söndag 21 april 2024

Kyliga vindar

Genom att ta av vänster vevarm från det visade cykelprojektet och lägga den parallellt med en bräda dikt an mot den fastärgade pedalen, kunde jag stabilt trycka runt PU-nyckeln. Gängorna hade då fått dra tre dygn i WD-40. Nu vet vi att pedalerna går att byta! Längre stund än så, var inte skön att stanna ute på.. Bad var bättre.


Lika kylig lördag, ledde till lyckad rikt av krökt växelöra. En klar lättnad! Öron är inte gratis. Att det krökts till att börja med, beror troligen på att man inte kortade kedjan vid tidigare byte. Trissor gick ihop och allt blev spaghetti!  Man behöver inte mer kedja, än att den går på stora-stora. (Dem kombinerar man ändå ytterst ogärna.) Så, nu kan vi börja ta hem torrvaror inför sommaren. Packa ner dem i våra fina, blå väskor. SAIK vann första finalmatchen mot Rögle, med 1-0 efter tre perioder. Jag såg "Ashby" istället. En annorlunda kriminalkomedi, från 2015?


Söndag börjar bra, med verbalt storhundsmöte för valpen. En bekant schäfertik, med högbent kompishane av Weimaraner, golden och Schäfer. Mycket nyttigt möte! Firades med en påse ben hos djuraffären och senarelagt pyssel-köp hos kassakaotiskt Biltema. En ganska solig dag, känns det som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar