söndag 14 april 2024

Palestinier och bombade bimbos

Tre dagar med solsken biter på snödjupet.
I fredags hade vi en lunchträff med borderblandningen Sigge och matten Eva. Grundades med parallell-promenad i området, innan vi med åtskilda hundar kunde smaska i oss selleri/tomat och lök-paj. Ett par trevliga bekantskaper, om än inte helt avslappnat. Båda hundarna slocknade efteråt!

På lördag hade jag kört slut på mängder av surf, så det fick bli ny pott.. 

Sadelväskan från Gusti blev också betald och invigd med hundgodis!

Den här cykel-dagen hade kunnat vara riktigt bra efter träff med syrrans orädda hund, om det inte varit för dessa skräniga drönarbombare på torget! Valpen flippade ur totalt och for ur halsbandet, när en så tvättäkta "blondin" kom och lade sig i min hantering av honom! -Jag skulle minsann inte få hålla ner honom och säkra kopplet genom selen! Tack för det, jävligt urblåsta bimbo! Måtte muslimerna ta dig också, snart. Pistolerna har nyss gått upp 500kr i knark-kvarteret..

Riktar däremot min uppskattning, till den 🌈 -familj som sansat tog sig an honom nere vid älven! Stora, känslosvallande kramar till er, allihop!!! Det hade kunnat sluta så mycket värre, bland attityd-bilar och kamphundar. Tack, tack, tack!! 🥰

Semi 5 av 7 ikväll. SAIK mot Frölunda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar