onsdag 6 mars 2013

Nydala - Teg, T&R. Nypremiär på Café "Skallet".

Efter nämnda aktiva helg, vad passar väl bättre än tre dagar med långpromenader? Få ut ev. mjölksyra ur utsatta delar av kroppen! :D
Håller nu bara tillväxtzoner och leder, så har jag fått mig ännu en outslitlig turbo-hund! Snäll, go och glad. I morse bjöd han dessutom på sovmorgon! :) Hoppas på repris i morgon.

Ge oss ett par dagars vila, så blir det nog att testa att gå cykelbanan upp till Täfteå. Sedan har vi gått i alla riktningarna. Bara att förlänga sträckorna, höja tempot och belastningen! Längtar till den dag han får börja springa vid cykeln..

Skallet hade fått mera luftrymd i nya lokalen. Lite bort-stoppat trafikskyddat läge, intill Djurkliniken. (Den senare fick sig också besök idag, för att inte bara innebära nålstick..)
Inga fönster med naturligt ljusinsläpp i café-lokalen?

Lillen skötte sig fint, tycker jag. Ingen jobbig allsång. Inte många skall. Var snäll med den ängsliga dvärgpudelfröken, och alla småbarn som var där!
Blev att ersätta förlorad vätska och energi, med lasagne, vatten, cola, kaffe och brownie med grädde.. Ena grannen dök upp med sina hundar, och vi fick surra ett tag. Trevligt. Totalt blev det väl en 13-15 hundar i lokalen. Plus alla dem som vi mötte längs vägen. Bra träning för lillen.

Just nu sovs det stilla under bordet, och sedan väntar lax och torrfoder. Jag själv, satsar på friskt pruttbränsle, i form av ägg, bacon och bönor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar