onsdag 14 februari 2024

En till problem-mage i vinter

Funderade på "spydagar och nätfrossa" i rubriken, men det rymdes inte? Har varit mycket tid ute i kyla, för valpen. Inte särskilt genomtänkt! Han har inte det skyddet än. Behöver få lägga på sig kilon! Få öva i trygg miljö, det som annars bara blir jobbigt. Äta matregelbundna tider, och inte snaska på som någon osund högstadie-elev. Nu blev det dessutom en extra dag med spring, för att hinna med mat och familj. Minus arton grader på färden.

När det så blev tisdag, låg bajset löst där på golvet, medan jag var slut över axelpartiet. Bara att bita ihop och sanera, innan moder kom förbi o gav massage. Hundstackarn fick inte behålla någonting, i någon riktning. Blev att lämna framme risavkok över natt, och hoppas att magen skulle lugna sig. Ingen ny avlivning.


Idag är kommersiella hjärtans dag, och påtagligt tyst. Jag tipsar en tidigare granne, om en sänggavel att bygga in i huset? Han letar gamla ting! Spegel-dörrar bl.a.. 


Hundens aptit är låg, efter tömningen.


Själv drabbas jag av bud-hysteri på Tradera! Kolfiberstolpe till min Trek, Brooks B135 till väntande cykelprojekt och bl.a. en Stanwell Facet att renovera? Nyvärden över 7500kr..  🤑

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar