fredag 23 februari 2024

Regnig februari


Fick hem bra med rabatterad mat i onsdags. Tackar för promenadsällskapet åt hunden! Mobilen tankades upp till 20GB, för ny månadsperiod. Nu scrollar vi vidare, ett tag till. (Bokstavligen!) B67s: 620kr.


För något år sedan, skrev jag om gruppboendet K8 i Vännäs. Hur gick det med tvångsflytten? Jo, den drevs igenom. Nu bor killarna närmare centrum och mataffärer. Det verkar kunna bli rätt bra ändå, för den person jag blev bekant med. Mera socialt placerad lägenhet, i förhållande till övriga boende. Hoppas bara att de slipper nybyggnation på gården intill!

Igår tog jag en lång-lång, skön promenad med valpen. Ner via tuff miljöträning i centrum, vidare förbi att charma hos polisens hittegods och tillbaka igen. Hunden gillar inte torg eller pyjamas-hundar. Ännu!

Hem följde gratis den inlämnade cykeln från
Postkodlotteriet. Redan sanerad och justerad innan inlämning, behövdes bara ett skärmstag och nya pedaler. Totalt "runt" 80kr, plus arbetet. Ett trevligt kvällspyssel med 3-vxl. Nexus, som nu kan bli bra någon annanstans! (CST-däcken är för fräscha!)

Blir inga längre turer idag. Det regnar och vi är trötta efter gårdagen. Leker inne, kikar på bildelar över nätet och får träffa alaskan husky-tiken Pearl ute. Ett bra möte denna gång! Valpen tuffar på, med sina 16kg. 

Golden-hussen Roger har dött, oväntat! Föll ihop i duschen, och lades in. Kom aldrig ut. Känns konstigt, då det varit frun vi oroat oss kring. Är så många invanda grannar, som tacklar av nu! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar