tisdag 20 februari 2024

Hey, big spender!

Vilka sköna , bra dagar det varit. Söndagen var så där påsklovs-varm i solskenet. Hunden fick sig en tur till Hööks, och återvände hem i ett Traxx expander-koppel. Blev även köpt en större karda åt honom.

Hemma väntade kaffe ute i sittgruppen, tillsammans med grannar. Avrundat med baconmiddag framför tv:n.

Efter långt uppehåll, träffade vi på Rebecka. Hennes tik har inga roliga leder, heller.. Mycket elände som samlats i den kroppen. Var ändå ett fint samtal, som muntrades upp genom valpens energi! Annars var det mest innepyssel här. Genomgång av hur det ser ut. Tvätt av lufs och sängkläder. Snabbt konsumbesök, med hunden knuten utanför.

Just det där, att inte våga lämna utomhus längre. Det förstör verkligen i vardagen! Visst kan jag handla hundmat, men han är knappast välkommen att handla täcken och madrass på Jysk? En butik utan betjäning.. och otydligt var rätt vara finns. Det tar för lång tid! Så, idag har lillen varit hemma, med besökande farmor. Kombinerat med fika, glass och massage, när jag var på plats igen. Han är bra på att skänka positiv energi! När vården misslyckats på så många håll.

Jag kom hem med 14kg Robur Bozita, nytt täcke och madrasskydd, i cykelkärran. Blir skönt att byta till billigare foder, när han växt klart. Förste hunden klarade sig fint på Pedigree torrkulor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar