torsdag 29 februari 2024

Naivt skapad miljö


Man säger att svenskarna är freds-skadade. Det vill säga: Vi är inte bara blonda och blåögda, vi är genuint dumma i huvudet!

Ingen vågar säga varför vi fått ett sådant stort problem med avlopp och ventilation, aggressiva kamphundar, penningtvätt på bostadsmarknaden, missbruk av välfärdssystemet, papperslösa läkare, infiltration i myndigheter och politik, sprängningar och narkotika i alla delar av landet, eller nu hotande upplopp i våra fängelser. Vi själva är så lutherskt fostrade att knyta näven i fickan, skicka mer bistånd till överbefolkningen och tiga!


Med jämna mellanrum fylls gård och soprum med utflyttade korttidsboenden. De förvandlas till fördyrande kostnader på hyran. Även höjd skatt, på det!

Gårdsbutiker tvingas stänga sin självbetjäning,  på grund av att fel heligt folk flyttat in i området. Ökad lort-trafik med prissänkt SUV-diesel.. ända fram till entrén! Strålande framtid.

Det kan tyckas att jag är gnällig, och det stämmer säkert? Feberfrossa och nackvärk kan bidra. Jag har inte fel för det! Det är åt helvete vänt.


Löser korsord och hoppas vidare på Sabunis lyxkonsumtion. Dock räcker inte priset för en hel cykel, ens till en ny lädersadel! Denna gång.. -Skam den som ger sig. Jag har tänkt höja standarden kring oss. Kan nyinflyttade dynamitgubbar bära Gucci, kan jag få gnugga rumpan lite flott efter saneringen!

Idag anges även skottdagen som giltigt skäl, för att Ica inte skall klara av att ta emot våra elektriska låtsas-pengar. Kontanter äger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar