fredag 2 februari 2024

Två dygn försvann

Februari inleds med välbehövlig ryggmassage, för att få ner axlarna en bit. Minska spänningen emot huvudet, utan att ge sig på det mest reaktiva området direkt. Efter en sådan omgång är det bara att fortsätta ta det lugnt, om det går. Brottas lite lagom med hunden..

Han får träffa sin gelik på kvällen, då Anders löptik "Pearl" skeptiskt inspekterar honom. Han stod helt stilla! Försökte sedan mjuka upp henne,  med några lekinviter.  Får nog hoppas på bättre tur, hos den store Enzo?


Fredag idag, hade varit fin att tillbringa utomhus. Solen sken och temperaturen var behaglig. Tyvärr är jag rejält mör. Det får stanna vid en innedag till, med skärmtid, pinkspring och hundtugg. Ringklockan på dörren verkar inte ha behövt skruvas bort? Här blev en lugn dag ändå, lite försenat. Nya överdrag?


Uppfödaren hälsar att Haddock ser ut som sin bror Dalton, att syskonen liknar poppade majskorn i sina koppel och att syrran tydligen är ensam om att ge järnet vid lek med andra valpar? Roligt att få jämföra syskonens utveckling! Kvällsturerna tas på översnöad hård-is.. husky owners finns på FB 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar