måndag 11 februari 2013

I-landsproblem, en skitsak?

Inne igen, efter två timmar drevsnö. Först en rejäl stund med Shilo-shepherden Ulrik på sjö-isen, och sedan en schäfer-tik i samma ålder. Väl inne, var Joffi bara tvungen att speeda ur sig det sista! Är nog lugn nu ett tag. :D

Fnular på vad man skall skriva, om blöjor för 6-åringar/ eller lyssna på barnens signaler, volontärföräldrar på stan/ Europas ungdomskris, kravet på smartphones för att få pissa eller åka buss/ den växande gruppen darrhänta åldringar.  
Funderar på vad integritet det blir med ett kombinerat telefon och toa-besök? 
Vilken säkerhet har de som erbjuder sig som volontärer, då de uppfostrar snorisar på stan? Något som ungarnas föräldrar borde ha gjort, i sin bekvämlighet. 
Varför skaffar man barn, om man inte ens lär sig höra och se när det är nödigt? Blöjor upp till skolstart! Med urinvägsinfektion och förstoppning som följd. (Jag  som har valp av fyrbent sort, klarar av att tyda tecknen!) Tätt följt av tinnitus, från dagis- och skol-miljö. En ny definition på brådmoget? 

-Det får mogna en stund, så eldar jag på igen! Just nu smakar kaffet bara så sagolikt bra. Tillsammans med mandelmassa, sked-vis av sådan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar