fredag 1 februari 2013

Lunchpromenad i mars-vädret!

Det hörs vårdrillar i luften, och är mild-grader. Jag och valpen gick en sväng ned på stan, via ÖK och nya järnvägstunneln. Hälsade på min skrotkompis. Fick tips om en 50-tals hallspegel till stugan. Lovades även en 50-tals rums-lampa med fem fina, randiga glaskupor. Påminner om de randiga kaffekopparna (Ribba), som mormor fick på den tiden! Nu återstår att finna string-hyllor till sovrumsväggen.

Träffade även en av dem som var stammis på café "Skallet". (Öppnar åter den 23:e februari kl.12, bakom is-ladan på Teg.)
Rottisblandningen Ceasar hade växt på sig bra! Tyvärr hade han haft noskvalster. Är det inte kennelhosta, så är det kvalster just nu.. På djurmagasinet testade valpen en aktiverings-snurra. Det var ingen utmaning! Spar pengarna. :D
Bättre gömma godis under en kastrull. Eller ta hål i en PET-flaska, och fylla med lite godis. (Hundpyramiden de har kampanj på nu, är riktigt bra! Ser ut som en bikupa i formen.)

Mellanlandade hos moder, och lillen vägrade erkänna sig trött.. Prövade alla sina knep! Men till slut så. Krävdes en rejäl måltid och en extra tur ut..
Efter kaffe, gick vi hem igen. Festade loss på ny grisknorr!

Tröttheten visade sig nu på kvällen. Kissade inne för första gången på mycket länge. Helt fel ställe. Tröttis.. Nåja, det är bra träning det med.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar