fredag 26 april 2013

Utväxlingar, invecklingar och stank

Hade ena kompisen på visit idag. Blev kaffe o kaka under en svart moln-tuss! Snackade skid-tolkning, motorbyten och drevningar till självgående snöslunga, delade garage med snacksaliga, stora verandor kontra takras, kyld öl med kräkiga barn, samt lite om den sköra världsekonomin och villorna i stan?
Orken känns så där, men jag skall dra i startsnöret till metanolbilen idag!! Nya batterier till styrningen är monterade. Bränsle är ifyllt, fingrarna stinker T-röd, och gräset frestar!

Liten frökenhand..
Metanol: nu är det vår.












-Skam den som ger sig. Nu är det premiär-pruttat runt på tomten, och lillen har fått bekanta sig med det bolmande odjuret. Han var då inte alls ängslig av sig! Skulle mosa bilen.. trots allt oväsen.

Kvällen möttes med hundstund vid tornet. Blev bra uppslutning, för att vara en fredag! (ridgebacken Alba, Schnauzern Grimm, springern Rex, norrbottningen Hero, blandisen Agnes Lillen min var oregerligt exalterad och hopplös, över att också träffa en jämnårig chihuaua.. Inte så jämnbördiga i storlek. :D 
Var bara att tjudra honom, så gott det gick. Chiuhauan tuffade snabbt på sig! Kanske kan träffas på "tu man hund" senare?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar